Benvinguts!!!

Per a la majoria de nosaltres s’han acabat les vacances.

Ja som al mes de setembre, temps de bons propòsits i de plantejament de nous reptes i objectius…marcar unes curses al calendari, baixar el temps del deumil, agafar força per gaudir de la muntanya…

Cadascú ha de decidir què vol fer aquesta nova temporada, en funció del seu temps, voluntat i capacitat. Això sí, qualsevol objectiu, gran o petit, serà més fàcil d’assolir si es fa en bona companyia, oi?

Doncs som-hi! torneu a treure les vambes de l’armari, comproveu que teniu piles al crono i comenceu a estirar, perquè demà dimarts, dia 2 de setembre, ens retrobem al pavelló municipal per començar els entrenaments de la nova temporada.

I si encara no ens coneixes i no tens clar si t’hi has d’apuntar, vine a provar i valora-ho!

Us hi esperem!!!!!!

Anuncis